Pegasti badelj in boljše počutje

Pegasti badelj in boljše počutje

Če uživate pegasti badelj, boste poskrbeli zato, da se boste boljše počutili, ker bo poskrbel, da bodo strupi odšli iz vašega telesa. Vsi pridemo v obdobje, ko se počutimo zelo slabo, nimamo energije, volje, smo utrujeni. Če pa to traja dlje časa, je potrebno raziskati, zakaj se tako počutimo. Prav je, da je člvoek srečen, polno energije in moči. Nikakor pa ni prav, da ga vsak dan vse boli, da je utrujen in brez volje. Tudi sam sem bil v tem obdobju in ker sem najbolj verjel zdravnikom, sem se naročil na pregled. Ko sem povedal, kako se počutim, sem kaj hitro dobil vprašanja, ki mi niso bila všeč. Nekako se je vse nagibalo v to, da sem psihično narobe. 

Seveda sem bil jezen, ker sem bil srečen človek, le utrujen sem bil. Tako sem bil prepričan, da bom za svoje težave našel rešitev in sem tudi jo – pegasti badelj. Kako preprosto je lahko vse, če znamo poslušati svoje telo. Sam sem vedel, da nisem bolan, potreboval sem le prečiščevalno dieto in sem jo naredil. Tako sem kupil pegasti badelj in ga jemal tri mesece. V teh mesecih pa sem gledal na prehrano. Tako sem izločil vse, kar bi mi povzročalo težave pri prebavi, ali mi povzročalo kislino. 

Ja, enostavno je bil pegasti badelj rešitev in po treh mesecih je moje počutje bilo čisto drugačno, kot pa takrat. Najraje bi stopil do zdravnika in mu to tudi povedal. Ni prav, da zdravniki danes tako hitro predpisujejo pomirjevala ali antidepresivne tablete. Morali bi bolniku pomagati prej in poiskati vse druge rešitve, predenj bi napisali takšen recept. Najbolj preprosti način, da zdravniku ni potrebno veliko delati. Sedaj pa pomislite na vse tiste, ki se žal ne znajdejo in vrtijo v začaranem krogu. Mogoče bi se moral pegasti badelj bolj oglaševati, ker resnično pomaga našemu telesu.