Tagheuer ura je bila odličen dodatek k moji kolekciji

Pred kratkim sem začel iskati kakšno znamko ročnih ur, ki je še nisem imel v svoji zbirki, ter bi jo tako lahko dodal. Zato pa sem iskal kakšne ure, ki bi mi zares bile všeč, ter bi nekoliko izstopale od ostalih, ki jih imam trenutno v svoji zbirki.

Tagheuer ura je bila odličen dodatek k moji kolekciji

Tako pa sem po nekaj časa iskanja, videl znamko ur Tagheuer, ki pa so me zelo navdušile. Sprva sem izvedel, da je Tagheuer namreč Švicarska znamka, oziroma so Švicarske izdelave, kar pa je že samo po sebi pomenilo, da bo ura zelo kvalitetna. Nato pa so me navdušile mnoge funkcije, ki so jih imele Tagheuer ure.

Tako sem opazil, da so Tagheuer namenjene tudi športni uporabi, saj nekatere njene funkcije vključujejo merjenje časovnih intervalov, kronograf in pa tudi vodoodpornost. Pri vsemu temu pa Tagheuer ure še vedno ohranjajo svojo elegantnost, kar pa me je zalo navdušilo.

Tako pa sem že vedel, da bo to odlična znamka ure, da jo dodam v svojo zbirko ročnih ur, katera je sedaj že kar velika. Tako pa sem se moral le še odločiti za primeren model Tagheuer ure, ki bi ga kupil. Tako pa sem gledal malo bolj iz estetske smeri, ter sem razmišljal za začetek o temu, ali bi raje imel uro z usnjenim pasom, ali pa z kovinskim, saj nam Tagheuer ure nudijo vse to. Ker pa so me pritegnile nekoliko bolj elegantne ure, sem se na koncu odločil za Tagheuer uro s kovinskim pasom. 

Ta ura pa je imela še vedno vse tiste funkcije, ki sem jih prej omenil, hkrati pa je bila zelo elegantna, kar pa je dokaj redko v svetu ročnih ur, tako da me je ta kombinacija zelo navdušila. Tako pa mi je sedaj moja zbirka ročnih ur veliko bolj všeč, ko sem dodal še to pomembno uro, znamke Tagheuer.